Translate

2012. november 1., csütörtök

Málna, te édes!

Nagyon szeretem a málnát! Biztosan szerepet játszik ebben az is, hogy nyári gyerek vagyok. Úgy általában az apró magvas gyümölcsök ízre is és látványban is elvarázsolnak. Elkészítettem hát ezt a finom, édes gyümölcsöt süthető gyurmából is, hátha jó kedvre derít ebben a zord, késő őszi időben!
Igazából ez sem nehéz feladat, inkább türelmet igényel!



Fehér gyurmából megcsináltam a gyümölcs testét, mivel fülbevalónak készült, ezért duplán. Utána a kiválasztott pirosból készítettem egy hurkát, és felvágtam apró darabokra, amikből a kis bogyókat formáztam. Hozzátapasztottam a belsejéhez.






Vigyázni kell, hogy amikor a pici szemeket tesszük a helyükre, ne nyomjuk meg azokat, amik már fenn vannak. Tehát óvatosan! Ha kész a málna, akkor a tetején is kiraktam szemekkel, és csináltam zöld gyurmából négy kis levelet. És ennyi volt a munka!

A kész fülbevaló


  
Használat közben
Nekem vidámságot és sok mosolyt csempészett a napomba. Próbáljátok ki Ti is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése